søndag 26. desember 2010

Hampi!!!!!! Jippi!!!!

Ettersom vi ble staaende paa ventelisten kom vi oss aldri til Hampi som planlagt. Julaften ble derfor tilbragt paa et tog (11.00 til 21.00) paa vei til et lite sted kalt Guntakal. Det ble en uforglemmelig opplevelse! Takket veare jernbanemesteren i Chennai fikk vi noedbilletter paa toget, paa den folkelige "sleeper class". Vi delte en aapen cupe med seks indere, og saa snart ordet hadde spredd seg om at det satt to goraer, to kvitinger, ble cupeen delt med hele vogna. Vi ble tatt bilder av, invitert hit og dit, foret med diverse lokale spesialiteter (noe vi paa forhaand hadde blitt fraraadet aa ta i mot for magens del, men som vi ikke klarte aa motstaa, og som magen heldigvis taklet) og begge ble paamalt henna og neglelakk.
Fremme i Guntakal julaften kveld ble vi av en Rickshaw sjaafoer innlosjert paa et shabby hotel og avtalen var at "broren" hans skulle kjoere oss til Hampi neste morgen. Vi fant en flott lokal sjappe og fikk i oss fantastisk indisk mat foer vi la oss. Neste morgen kom sjaafoeren og for den nette sum av 200 kroner kjoerte han oss de tre humpete timene til Hampi.
Stedet er fantasktisk og buldremulighetene uendelige!! Det eneste negative er at det er masse andre kvitinger her (noe som innebaerer at stedet er mer turistifisert og at maten er mindre spicy) og at vi ikke har tjukkere hud paa fingrene! AUAU, etter bare en dag:
Mer bilder kommer snart!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar