fredag 3. desember 2010

Farvel Cat Ba

Etter en liten uke på Cat Ba, en øy nord i Vietnam, nærmere bestemt i Halong Bay (kjent for et knippe mennesker gjennom Dosage 3 filmen), setter vi oss i morgen på et fly sørover til Saigon, også kjent som onkel Hos by. Uken har vært preget av en liten forkjølelse som ikke vil gi seg, men vi har fått klatret både med og uten tau, over vann og på land.
Den største opplevlsen her var nok Deep-Water Soloing, klatring uten tau over havet. Vi tok båt ut til området på morgenen, gikk over i en liten pram, og ble satt igjen på fjellveggen for å klatre. Man klatrer så langt man klarer eller tør og eneste vei ned er å hoppe. Kjempemorro! Her er en smakebit (legg merke til den meksikanske vietnameseren som snek seg med og HCs elegante nedstigning):

Reisen fra Yangshuo til Cat Ba var lang, mye takket være et spetakkel av en passkontroll for å krysse grensen (kineserene ville sjekke passet 3 ganger, ved 3 forskjellige anledninger bare for å slippe oss ut). Forhåpentligvis går ting glattere herfra, og vi ser frem til 10 dager på stranda i Thailand etter noen dager i Ho Chi Minh. Vi har enda tilgode å oppleve skikkelig god vietnamesisk mat, men vi har jo ikke dratt enda...

3 kommentarer:

  1. Tøøøft!
    Word!
    Håper dere har det bra og koser dere!
    Nyt!

    SvarSlett
  2. @Jakob: Er nok noe der i gården. Kjempemorsom opplevelse, kan anbefales! En god del klatring på øya der også. Nesten ikke biler og leier skooter for å kjøre til cragget. @Kaja: Vi koser oss masse, hva med dere i tyskland? Sprechen sie deutsh? Her i Thailand er det 30 grader, hva med i Coburg?

    SvarSlett